Medlemsvekst også i Sør-Trøndelag

Mandag passerte Venstre fjorårets medlemstall, noe som gjør at vi har medlemsvekst for 8. år på rad. Med tanke på den formidable økningen i medlemmer etter valget i fjor, er det ganske godt gjort. Også i Sør-Trøndelag har vi vekst i 2010, og passerer nå for første gang på svært mange år 500 betalende medlemmer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Trine Skei Grande

Foto: Caroline Roka

Drøye to uker før et nytt år har Venstre 8544 medlemmer. – Partiets medlemsvekst gir god grunn til å tro på framtida. Vi arbeider for Norges største politiske revansj, sier Venstre-leder Trine Skei Grande.

Men også fylkesleder Anne Jorid Gullbrekken har grunn til å glede seg over økende medlemstall. – Vi har sendt ut oppfordring til alle lokallag om å purre på sine medlemmer slik at alle som fortsatt ønsker å være medlemmer betaler før året er omme, og vi ser at det arbeidet har gitt avkastning, sier hun. Men hun vil ikke at lokallagslederne tar juleferie enda, for fortsatt har vi en god grunn til å purre: – Det fylkeslaget som har størst økning i antall medlemmer får nemlig et flott valgkamptelt med Venstrelogo, og et slikt telt vil vi svært gjerne ha, så det er viktig at alle står på til siste slutt! sier Gullbrekken.

Bare Venstre og Frp øker
Det er imidlertid ikke mange partier som kan glede seg over økende medlemstall, ifølge Aftenposten er det kun

Anne Jorid Gullbrekken

Anne Jorid Gullbrekken

Venstre og Frp som har vekst. Til tross for et dårlig valgresultat i 2009, og til tross for at vi ikke har hatt den samme økningen i meningsmålingene, så er altså Venstre et av få partier som får økt oppslutning i antall medlemmer. – Medlemmene våre er avgjørende for at vi skal ha organisatorisk styrke framover, for at vi skal gjøre gode valg og ikke minst for at vi skal være robuste på tross av nedturer i ny og ne, så i et langsiktig perspektiv er gode medlemstall viktigere enn gode meningsmålinger, sier Gullbrekken.

Her kan du lese mer om medlemsutviklinga i Venstre nasjonalt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**