Årsmøte og nominasjonsmøte

Skedsmo Venstre inviterer til årsmøte og nominasjonsmøte på rådhuset i Lillestrøm tirsdag 25. januar kl. 18.00. Innkalling er sendt ut i posten til alle medlemmer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Venstrekake

Foto: M. A. Bjørkli.

Vi går mot et spennende valgår, hvor vi har mye å forsvare, men samtidig mye mer vi vil ha gjort. I 2007 gjorde Venstre sitt beste valg på mange år i Skedsmo, og vi har satt vårt fotavtrykk på Skedsmo-politikken gjennom de snart fire årene som Venstre har sittet i posisjon. Selv i trange økonomiske tider, har vi økt satsingene på frivillig aktivitet og kulturtilbud for barn og unge; vi har presset på for moderne miljøløsninger; vi har levert nye skoler på Kjeller og Asak. Og mye mer!

Nå starter jobben for enda sterkere Venstre-gjennomslag i neste fireårsperiode. Det er et stort stykke arbeid som er avhengig av at vi jobber sammen om å få frem de gode idéene, få inn innspill, bearbeide dette i et godt valgprogram og så spre det liberale budskap. Startskuddet går 25. januar, og jeg håper du vil være med på laget! Enten det er som listekandidat, valgmedarbeider eller til bare å snakke om Venstre med venner og kollegaer.

25. januar velger vi Venstres valgliste, mens kommunevalgprogrammet vil bli behandlet på et medlemsmøte senere i vår. Det vil komme en egen innkalling til dette møtet senere, men allerede nå kan du sende inn innspill og forslag til [email protected].

På årsmøtet skal det også behandles andre viktige saker som valg av nytt styre og valg av delegater til Akershus Venstres årsmøte, som i år finner sted i Ski fra 12. til 13. februar. Også her håper jeg det er mange som vil melde seg på.

Etter møtet samles de som vil til en sosial sammenkomst med middag på en restaurant i Lillestrøm. Lokallaget dekker middagen, men av hensyn til reservering er det nødvendig med påmelding til [email protected] eller 93412869 innen 24. januar. Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet kan også sendes inn på forhånd til samme epostadresse.

Vel møtt!

Boye Bjerkholt
Leder i Skedsmo Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**