Video fra folkemøtet om skole

Venstre tok initiativet til et folkemøte om ny skole i Klæbu. Det ble et godt møte der de ca 30 fremmøtte og politikere fra Venstre, Høyre, Arbeiderpartiet, Senterpartiet og FrP fikk utvekslet synspunkter. Her er videoer fra møtet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


I møtet kom det frem at alle partier og innbyggerne ser viktigheten av å få på plass en skole raskest mulig. Uenigheten går i stor grad ut på plasseringen av skolen, størrelse på skolen og om det skal være åpne løsninger eller lukkede klasserom.

Venstre ønsker å bygge skolen på Gjellan/Trøåsen og altså flytte den vekk fra Sletten midt i sentrum. Skolen bør være stor og fleksibel slik at vi bygger for fremtidens befolkningsøkning og skolens behov for varierte pedagogiske opplegg. Vi er klare på at skolen må ha tilstrekkelig med lukkede klasse- og grupperom slik at man får ro til å drive undervisning og læring.

Venstres Paal Christian Bjønnes tok initiativet til møtet fordi han mener dialog mellom politikere og innbyggere er viktig.
– Jeg hadde selvsagt håpet på fullt hus, men er godt fornøyd med at 30 innbyggere valgte å komme på møtet. Litt skuffende at KrF og SV ikke ønsket å møte og gå i dialog med de andre partiene og innbyggerne på dette møtet.

Frode Bergrem om ny skole i Klæbu from Paal Christian Bjønnes on Vimeo.

Video hentet fra YouTube. For full video klikk her.
Video hentet fra YouTube. For full video klikk her.

Møtet i sin helhet

Folkemøte om skole i Klæbu from Paal Christian Bjønnes on Vimeo.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**