Ny besøkstopp for Risør Venstres hjemmeside

Besøkstallene fra november 2010 viser allerede før helgen at Risør Venstres hjemmeside har passert alle tidligere besøks rekorder. I tillegg har Risør Venstre i november det aller største dagsbesøk siden hjemmesiden så dagens lys i forbindelse med valget i 2007.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Besøket på www.risor.www.venstre.no når nye høyder

Besøket på www.risor.www.venstre.no når nye høyder
Foto: Jan Einar Henriksen

Det tar tid å bygge opp en god hjemmeside med et jevnt besøk og Risør Venstre er godt fornøyd med resultatet. Når vi har en lokalavis og en nesten fraværende regionsavis (Agderposten) er det viktig å bygge opp et eget informasjonssysteeme hvor våre velgere og forsåvidt også alle andre kan se nyhetene med Venstres øyne sier leder i Risør Venstre Jan Einar Henriksen. Det er også gledelig å se at hele 75 % av de besøkende har www.risor.www.venstre.no som eget bokmerke, at ca 18 % besøker oss via andre nettsteder (Facebook og andre hjemmesider med link mot www.risor.www.venstre.no) mens de siste ca 7 % besøker oss via Google, Kvasir og andre søkemotorer.

I november var forøvrig oppslaget om næringspolitisk møte på Brygga restaurant og Pizza det best besøkte

Fremover må vi videreutvikle hjemmesiden slik at den fortsatt er et godt alternativ for de av innbyggerne som vil ha nyheter ut over det de får i lokakavisen sier Henriksen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**