Fantastisk skoleløft

– Det er fantastisk, sier SLUSK-rektor Iver Hole om kommunens millionsatsing på trygge skoleveier og nytt inventar i den nye skolen. – Vi tar satsingen nå, ellers vil vi slite veldig med å ta den i etterkant, sier Lasse Narjord Thue (V) som mener dette burde vært gjort for lenge siden.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Lasse Narjord Thue

Lasse Narjord Thue
Foto: Nils Hidle

For mange foreldre vil det nå trekkes et lettelsens sukk, etter at forrige kommunestyremøte resulterte i positivt vedtak om å skjenke drøye 17 millioner kroner over fire år på satsing på trygge skoleveier i kommunen.

Samtidig skal det bygges gang- og sykkelveier i Slemmestad og Bødalen-området, i tillegg til at nye Midtbygda og Slemmestad skoler får splitter nytt inventar til skolestart 2011. Totalt ti millioner fordelt på de to skolene er satt av i budsjettframlegget fra flertallspartiene.

Skoleløftet består i inventar til Midtbygda og Slemmestad ungdomsskoler, for fem millioner til hver skole. Seks millioner kroner er satt av på investeringsbudsjettet for 2011 til gangveier i Slemmestad og Bødalen, mens 2,4 millioner til trygge skoleveier er inne i 2011.

De tre påfølgende år er det lagt inn en investering på 5 millioner kroner årlig til trygge skoleveier.

Les mer om dette i RHA, både her og her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**