Stor venstre-aktivitet i Grimstad!

Hver mandag i høst har vi møter som er åpne for alle kl. 19. på Sorenskrivergården. Unntaket er de mandagene det er gruppemøter på rådhuset. Da møtes vi der.
Mye spennende kom ut av gårsdagens møte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Møtet mandag 01.11 var satt av til noen formelle ting som måtte på plass og til organisering av videre arbeid. Under følger et kort referat. Merk dere datoene!

1) Nominasjonskomite til neste års valg består av: Christian Danielsen, Tor-Erik Austenaa og Signy Haglund. Møtet brukte tid på å drøfte en rekke navn som komiteen kan jobbe videre med.

2) Årsmøtet i Grimstad Venstre blir 06.12. Det vil bli et temamøte i forkant. "Hva slags by vil vi ha — fokus på estetikk og boligbygging/utvikling.

3) Organisering av videre arbeid og valgkampstrategi.
Her var det mange gode ideer. Hver lørdag formiddag vil Venstrefolk møtes på Apotekergården. Vi vil satse videre på sosiale medier. Siden "Venstre i Grimstad" på facebook, samt opprettelse av side for førstegangsvelgere (allerede opprettet) og siden "Vi vil ha Hans som ordfører".
Styret undersøker hva vi har av materiell og bestiller nytt,

4) Programarbeidet settes i gang. Brainstorming på dette på neste mandagsmøte 8.november kl. 19 på Sorenskrivergården.

5) Viktige datoer fremover:
I forhold til kommuneplanen er det orientering etter workshop 25.november. Det skal avholdes fire folkemøter: Drottningborg 17.11, Campus 02.12, Fevik 07.12 og på biblioteket på Landvik 09.12.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**