Trine Skei Grande medlem nr 100 på Risør Venstres Facebook side

Med Trine Skei Grande som medlem nr 100 på Risør Venstres Facebook side, som i tillegg er i god vekst er vi godt fornøyd med status så langt uttaler leder i Risør Venstre. Venstre har jo tradisjon for å ha en godt besøkt hjemmeside og Risør Venstre er i så måte intet unntak. At også vår Facebookside er i god vekst er oppuntrende og viser at vi er på rett veg i vår mediaprofilering.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Følg Risør Venstre på Facebook du også!

Følg Risør Venstre på Facebook du også!
Foto: Facebook

Facebook gir oss en annen mulighet til direkte kommunikasjon og toveis dialog med velgerne og der skiller de soaiale mediene seg i vesentlig grad fra rbuken av vår nettbaserte hjemmeside. Ikke slik at det ene utelukker det andre, men vi når nok en mye bedre direktekontakt med ulike velgergrupper når vi benytter ulike media i vårt politiske arbeid sier Jan Einar Henriksen.

Venstre er jo et åpent parti, som i sin tid foreslo at alle politiske møter i Risør skulle være åpne for publikum, og det er derfor helt naturlg at vi som parti også befinner oss i det åpne rom hvor medlemmer, velgere, innbyggere og andre kan kommunisere med oss der hvor de føler det naturlig å kommunisere med oss. Vi håper derfor at alle (eller iallefall flest mulig) Facebookbrukerne med interesse for hva som skjer i Risør blir bruker av vår Facebookside jevnlig avslutter Leder i Risør Venstre Jan Einar Henriksen, som synes det er artig at Venstreleder Trine Skei Grande ble medlem nr 100.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**