Vi må bli mer aktive om vi ønsker økt vekst

Risør kommune må etablere et mangfold av nyskapende verktøy for å få til økt bosetting og økt næringsutvikling mener leder i Risør Venstre. Under budsjettbehandldingen i 2009 ble det bevilget 75.000 kroner (300.000 totalt) i løpet av de neste fire årene og det er på høy tid at vi tar en diskusjon omkring bruken av disse midlene

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Jan Einar Henriksen (V) ønsker lokal konkurranse om markedsføring av Risør

Jan Einar Henriksen (V) ønsker lokal konkurranse om markedsføring av Risør

Når jeg leser dagens AAB hvor det på siste side står en artikkel om Terje Tylden som deltar i X-factor tenker jeg at hvorfor ikke invitere Terje og alle de andre dyktige lokale skribenter og musikere i Risør til å delta i en konkurranse om sangtekst/sanger som vi i Risør kan benytte i en målretter kampanje for økt bosetting og næringsutvikling i Risør sier Jan Einar Henriksen (V).

Hva om Risør ble sittende igjen med et sett av ulike sanger som vi kan benytte til reklame på nett, kinoreklame osv Kanskje vi sågar kunne utgi en samle CD med Risørmusikk slik at alle kan få promotert sine sanger på en fin måte?

Hva om vi fikk engasjert alle de som i dag driver med animasjon på data – kanskje vi også unne få en delkonkurranse slik at vi fikk et sett med reklamefilmer vi kunne bruke i en reklameserie?

Som en tredje del kunne vi invitere alle kreative krefter i en konkurranse om en markedsføringskampanje for å få til økt bosetting og økt næringsutvikling hvor vi benyttet alle de tre elementene sammen i en reklameserie?

Jeg tror vi må skape et lokalt engasjement og eierskap til en fremtidsrettet kampanje for ølt bosetting og økt næringsutvikling i Risør og da må vi også få med de unge som behersker de nye media på en bedre måte enn oss godt voksne avslutter Jan Einar Henriksen, som vil fremme forslaget på dagens næringsmøte hvor formannskap og administrasjon møtes for å diskutere muligheter.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**