7,8 prosent på måling i Aftenbladet

Venstre får 7,8 prosent oppslutning i Stavanger viser en menigsmåling utført av Respons for Stavanger Aftenblad. – Dette er en god måling med ett år igjen til neste kommunevalg, sier Venstres gruppeleder i bystyret Per A. Thorbjønsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Venstre går fram 1,7 prosent fra stortingsvalget i Stavanger i fjor. Da oppnådde Venstre 6,1 prosent
Et sterkt Venstre har betydning for hvordan Stavanger er å bo i, sier Thorbjørnsen.

-Vi skal fortsatt sikre trehusbebyggelsen, vi har ikke gitt opp lang tunnel på Tasta og kampen for Nytorget er ikke over, sier han. -Vi har vist at vi har en solid skole og helse/sosialpolitikk. Vi er stolt over at vi har brukt 70 millioner til å kjøpe opp byggeareal til bruk som friområde. Vi har bidratt til å sikre et grønt Emmausområde for framtiden, hele 25 mål grønt er gitt Storhaug og Stavanger.

-Den store miljøkampen neste periode vil være å sikre gjennomføring av framtidsrettet transport i storbyomrpådet. Skinnegående bybane skal på plass.

I følge meningsmålingen ville Ap og Frp kapret to flere mandater hver i bystyret, Senterpartiet, Rødt og Pensjonistpartiet ville mistet sine mandater og falt ut av bystyret.

Alle tallene: Rødt (0,6), SV (7,8), Ap (24,8), Sp (0,8), Venstre (7,8), KrF (5,1), H (32,6), Frp (19,6), Pp (0,5), Andre (0,4)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**