Venstresuksess i Ringeriksmaraton

Fylkesvaraordfører i Buskerud Runolv Stegane (V) tok utfordringa fra Olav Relling i Ringerike Venstre: Relling og Stegane gjennomførte parmaraton med stil og kom i mål som nr. 23 av 70 lag. -Dette var et flott arrangement som Ringerike kan være stolt over, sier Stegane.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Olav Relling i Ringerike Venstre utfordra i sommer fylkesvaraordfører Runolv Stegane (V) til å løpe 1/2 maraton på Ringerike. Han tok utfordringa og lørdag gjennomførte Relling og Stegane hver sin halvmaraton med stil.

Maraton Ringerike 10

Foto: Ingvild Stegane

Olav Relling løp først, 21 km på veger og stier fra Vik i Hole til Hønefoss på 1.43.48. Han veksla som nr. 32. Stegane overtok på Søndre Torv i Hønefoss og løp sine 21 km til Jevnaker forbi Hovsmarka, Hensmoen, Vågård og Eggemoen og kom i mål på tida 3.32.49 (1.43.01 på sin 1/2 maraton) og en fin 23. plass.

– Dette var tungt og i lengste laget. Jeg holder meg i bra form, men løper sjelden mer enn 12-13 km på trening. Det gikk mest på viljen mot slutten, sier Stegane som likevel sier at han er klar for en tilsvarende oppgave neste år.

Stegane er full av lovord om arrangementet, der toppidrett kombineres med en mobilisering av trimmere og folk som tenker på folkehelsa. Det deltok omlag 2500 i årets Ringeriksmaraton, der en kan velge mellom stafett med fire eller åtte etapper, parmaraton (to) og hel maraton.

Maraton Ringerike 10

Foto: Ingvild Stegane

– Ringerike har mye å by på. Jeg tar med meg veldig mange positive inntrykk tilbake i fylkespolitikken, sier fylkesvaraordfører Runolv Stegane (v)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**