Risør – for gjestfrihet, nyskapning og mangfold!

Risør Venstre takker alle som på en eller annen måte har bidradd til at Risør lever opp til sin Risørs visjon om gjestfrihet, nyskapning og mangfold. Til tross av dystre spådommer ser det ut til at besøkstallene for de ulike festivalene og hos byens næringsdrivende har holdt et høyt nivå og bidradd til å sikre videre drift.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Risør Venstre takker alle som har bidradd til at Risør lever opp til sin visjon om gjestfrihet, nyskaping og mangfold.

Risør Venstre takker alle som har bidradd til at Risør lever opp til sin visjon om gjestfrihet, nyskaping og mangfold.

Gode besøkstall og godt salg gjør seg ikke selv, og for at noe skal bli gjort er det noen som må gjøre noe. I Risør er det mange som har gjort noe og enkelte har gjort ganske mye for at vi alle skal få en følelse av å bo i en aktiv by med et mangfold av aktiviteter. Noen velger å gå nye veger, mens atter andre velger å videreutvikle det konsept de har tro på, og summen av dette arbeid imponerer.

Til uken skal medlemmene i hovedutvalg for plan, miljø og tekniske tjenester ta en politisk beslutning om utviklingen på Holmen, og uken deretter skal bystyrets medlemmer ta endelig sluttbehandling av saken. Etter alle solemerker går det mot et enstemmig JA for reguleringsplanen som virkelig betyr en nyskapning for Risørs fremtid.

Dersom utbyggernes tidsplanen holder vil Risør sommeren 2013 kunne presentere en ny bydel med bystrand og hotell etc og nær en halv milliard kroner er pløyet inn i Risør. La oss håpe at denne perioden blir et positivt vendepunkt for Risør slik at vi kan nå vårt hovedmål om økt bostting og økt næringsutvikling i Risør. Det ville også være en fin 150 års gave til byen som ble gjenoppbygget etter bybrannen i 1861.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**