Kick-off for Skoleprosjektet i Bølgen

Nær tusen ansatte i barnehage, SFO og skolehage var samlet i Bølgen på fredag 13. Politikere fra alle partier stilte også opp sammen med undervisningsminister Kristin Halvorsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Plakat

De tre enhetsledene som representerer skolen i Larvik, Tuva Enger, Gro Sissel Johnson og Bård Jacobsen hadde invitert til avspark for det nye skoleåret. Det ble en bred presentasjon av hvilke utsikter de hadde for skolen og et lite innblikk i prosjektet som skal starte der oppgaven er å gjøre Larvikskolen betydelig bedre.

Fra den politiske siden presenterte Venstres Hallstein Bast forventningene fra Oppvekst & Kulturkomiteen samtidig som han ga en kraftig utfordring på egne vegne til de andre politikerne når det gjaldt å bevilge penger. – Prosjektet står og faller på at skolen må prioriteres og da kan ikke alt annet prioriteres samtidig, var hans budskap.

Klikk her for å finne presentasjonen til H. Bast.

Halvorsens sko

Utdanningsminister Kristin Halvorsen mente Larvik var inne på et godt spor og var svært fornøyd med skolematprosjektet i kommunen. Dette er jo også en av hennes fanesaker som nå realiseres i liten skala i kommunen.

Kristin Halvorsen med skolemat

Kristin Halvorsen med skolemat

Inge Eidsvåg som er rektor på Nansenskolen hadde et gripende innlegg som tydliggjorde både gleden og ansvaret ved lærergjerningen. Han fikk da også stående applaus for sitt bidrag.

Inge Eidsvåg

Inge Eidsvåg

Siri Einen

Siri Einen

Både før og etter konferansen bidro Siri Einen med nydelig fiolinspill. Ved avslutningen fikk hun følge med harpist Uno Vesje.

Siri Einen og Uno Vesje

Siri Einen og Uno Vesje

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**