Jegertunet solgt til lokale interresenter

SR Bank solgte i dag Jegertunet på Øysang i Risør for 5,1 million kroner og det var lokale krefter som til slutt dro det lengste strået og sikret seg eiendommen med tilhørende bygninger og reguleringsplaner. Det er uklart hvilke planer kjøperne har for areal og bygninger, men det er all grunn til å tro at de vil videreutvikle eiendommen i en turistbasert retning.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Dagfinn Pedersen var godt fornøyd med kjøpet av Jegertunet

Dagfinn Pedersen var godt fornøyd med kjøpet av Jegertunet
Foto: Jan Einar Henriksen

I en periode før og etter konkursen ved Jegertunet var det snakk om å etablere flyktningemottak på Jegertunet og nå sist var det snakk om å etablere et senter for behandling av rusavhengige, planer som ikke uten videre ble motatt med åpne armer i lokalsamfunnet..

Det er all grunn til å regne med at disse planene er skrinlagt når Jegertunet nå er kjøpt av en lokale interresentgruppe bestående av Dag Fasting (arkitektkontor i Stavanger), Dagfinn Pedersen (Norsk Steinsenter), Frank Jakobsen (byggmester) og Harald Pedersen som i sin tid startet Norsk Skytesenter v/Jegertunet hvor mange prominente gjester fikk opplæring, bl.a. vår egen kongefamilie. Harald Pedersen driver i dag et skytesenter ved Ålgård i Rogaland.

Risør Venstre gratulerer kjøperne og ønsker dem lykke til i arbeidet med å videreutvikle området ved Jegertunet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**