Venstres landsmøte: Ny leder og stor optimisme!

Venstres landsmøte 2010 ble avholdt i helgen. Vi har takket av Lars Sponheim og valgt Trine Skei Grande som ny leder. Landsmøtet oste av optimisme. Gode Venstresaker som miljø, skole, omsorg for de svakeste, medmenneskelig innvandringspolitikk og styrket personvern ble diskutert -og det var selvsagt mange tanker om veien videre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Vi hadde flere medlemmer fra Kristiansand Venstres til stede: Frode Heimen, Jan Kenneth Stavenes, Solveig Nilsen og Kay Jørgensen var delegater -og Eva Kvelland var til stede som medlem av sentralstyret.

Agder Venstre hadde til sammen 14 delegater og er således en stor delegasjon. Eva Kvelland gikk av fra sentralstyre og ble direktevalgt medlem av landsstyret. Hans Antonsen (ordfører i Grimstad) ble valgt inn i sentralstyret.

Fra Agder er også Anne Solsvik, leder i Norges Unge Venstre, medlem av landsstyret sammen med leder og nestleder i Agder Venstre: Arnt Gunnar Tønnesen og Stein Inge Dahn. Agder Venstre har dermed 5 medlemmer i sentrale styrende organer -og er dermed sterkest representert i landet!

Landsmote2010

Foto: Venstre

Landsmøtet vedtok videre 9 uttalelser om innvandring, avbyråkratisering, skole,miljø, småbedrifter, ruspolitikk og utenrikspolitikk. Uttalelsene og mer om landsmøte kan du lese her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**