Tilleggstomter i sentrum

Representantene fra Krf., Frp., Høyre og Venstre sørget i tirsdagens formannskapsmøte for at eierne av Lille Trappegata 7 og 10 og Steinramla 5 fikk medhold i sine søknader om kjøp av tilleggsareal for å innlemme allerede opparbeidede hager til søkernes eiendommer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Jan Einar Henriksen (V) var positiv til søknad om tilleggstomt for klart avgrensede hageareal i sentrum.

Jan Einar Henriksen (V) var positiv til søknad om tilleggstomt for klart avgrensede hageareal i sentrum.

De borgerlige representantene mente det var naturlig å tildele tilleggstomtene til de huseierne som i dag benytter og vedlikeholder arealene, samt at de innløser arealet etter vanlige satser.

Formannskapet deltok først i en to timers befaring rundt om i sentrum for å se på steder hvor det var søkt om regulering av eiendomsgrenser. Enkelte fikk medhold, mens andre ikke fikk medhold i sine søknader. Enkelte av søknadene blir først behandlet på formannskapets mai møte og det har sin bakgrunn i at saksfremleggene ikke var klargjort til tirsdagens møte.

I Dalen (nedenfor gamle Yrkesskolen v/Urheia) ble det vedtatt å se på muligheten for å etablere garasjeanlegg for leie/salg med det som formål å få bort bilene som stod parkert i Urbakken og Buviksbakken. Forslaget ble utløst av Berit og Martin Aanonsens søknad om fradeling av tomt til garasje familien har benyttet gjennom flere ti år. Formannskapets flertall var positive til søknaden om fradeling av garasjetomten, som nå sees i sammenheng med utarbeidelsen av planer for å sikre en ensartet utforming av garasjeanlegg i området.

Bli medlem i Risør Venstre og delta i det politiske arbeidet med det du mener er viktig for Risørs fremtid.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**