Stilling ledig: Sekretær for Venstres fylkestingsgruppe

Venstres fylkestingsgruppe i Hordaland lyser med dette ut stilling som sekretær for fylkestingsgruppen. Arbeidet vil i første rekke være knyttet til å delta i gruppens politiske arbeid. Dette omfatter også bistand i forbindelse med utarbeiding av program for perioden 2011 — 2015.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Det vil bli lagt vekt på utdanning og erfaring som er relevant for politisk arbeid. Det er krav om evne til å arbeide selvstendig. Det stilles krav om evne til å uttrykke seg godt skriftlig, og krav om å kunne beherske begge målformer. Stillingen innebærer arbeid med politiske saker og tilknytning til Venstre er derfor en fordel.

Stillingen er en deltidsstilling, og omfanget vil være ca. 20-25% av hel stilling. Det vil være nødvendig å kunne ha en viss fleksibilitet slik at man i perioder kan ha et større arbeidsomfang. Lønns- og arbeidsvilkår, herunder arbeidstid, vil bli avtalt nærmere i forbindelse med tilsetting. Det vil være mulig å vise fleksibilitet også for behov hos den som tilsettes. Tilsettingen vil være avgrenset til ut inneværende fylkestingsperiode.

Søknadsfristen settes til 28. april 2010.

Skriftlig søknad sendes:
Fylkestingsgruppen, Hordaland Venstre, St Jacobs pl 9, 5008 Bergen eller til [email protected]

Det er tilstrekkelig med en enkel søknad med oversikt over de aktuelle kvalifikasjoner søkeren har.
Nærmere opplysninger kan fås ved henvendelse til Gro Gjelsvik tlf. 5555 3060/ 9801 7528 eller gruppeleder Harald Hove tlf 5521 0170/ 9964 2370

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**