Tor Erling Larsen (H) leder politisk prosjektgruppe

Styringsgruppen for evaluering av politisk- og admenistrativ ledelse i Risør kommune valgte i dag (mandag 22.3.2010) Tor Erling Larsen (H) som leder for prosjektgruppen som skal se på politisk organisering i Risør kommune. Med seg i prosjektgruppen får han med seg et medlem fra hvert av de politiske partiene, med unntak av SP som ikke ønsket å delta.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Vardøya_blomst

Foto: Jan Einar Henriksen

Prosjektgruppen starter straks arbeidet og skal innen sommeren 2010 utarbeide forslag til fremtidig politisk organisering i Risør. Tilsvarende har rådmannen fått i oppdrag å gjennomføre evaluering av administrativ, og dette arbeidet er allerede godt i gang.

Det blir nå spennende å se hva utvalgene kommer frem til bl.a. med tanke på antall representanter i bystyre og ulike utvalg. Pr i dag er minstekravet for en by med Risørs størrelse 9 bystyrerepresentater og 5 medlemmer i HU, mens vi i dag har h.h.v 31 og 7 representanter.

Det knytter seg også spenning til hvordan man administrativt klarer å tilpasse administrasjon til den fremtidige politiske organiseringen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**