Medlemsundersøkelsen 2010

Bergen Venstre har nå sendt ut sin årlige medlemsundersøkelse til medlemmene. Fokuset er på programarbeid og medlemsaktivitet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Dokument, program

Stort engasjement
Nesten fem hundre bergensere har nå mottatt en invitasjon om å delta i medlemsundersøkelsen. Håpet er å kunne la medlemmene bidra med det de selv ønsker.

– Det er ekstremt viktig for oss å lytte til hva medlemmene våre ønsker å engasjere seg i. Engasjementet er stort i samtaler og innspill vi har fått, og nå gjelder det å systematisere det for å gi medlemmene et godt aktivitetstilbud, forteller Mads Munthe-Kaas, organisatorisk nestleder i Bergen Venstre.
– Vi håper å bruke undersøkelsen til å opprette flere ressursgrupper blant medlemmene. Mer informasjon om dette vil foreligge etter at undersøkelsen er lukket i neste uke, fortsetter han.

Mads Munthe-Kaas

Ideer og kompetanse
Programkomiteen er allerede i gang med sitt arbeide, og Munthe-Kaas håper ressursgruppene kan bli både et verktøy, en kompetansebank og en idéprodusent for komiteen.

– Folk har meldt seg inn i Venstre fordi de ønsker å bli med på å utvikle en framtidsrettet og visjonær politikk for byen vår. Vi ønsker å gi dem en arena for dette, forklarer han.

Ikke fått undersøkelsen?
• Har du ikke mottatt Bergen Venstres medlemsundersøkelse 2010? Sjekk i spamfilteret – epostinvitasjonen har kommet fra [email protected].
• Kanskje du har endret epostadresse i det siste? Ta gjerne kontakt ([email protected]) så vi får sendt deg spørreskjemaet!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**