Styrke bosetting og næringsutvikling

Forut or valgkampen i 2007 definerte Risør arbeidet med å styrke bosetting og næringsutvikling som våre definerte hovedmål med et særlig fokus på Kultur og Næring, Skole og Oppvekst samt Miljø og Velferd. For hvert områdene satte Venstre delmål vi mente var viktige for å nå vårt uttrykte ønske om å styrke bosetting og næringsutvikling. I to foregående artikler har vi tatt for oss Skole og Oppvekst samt Miljø og velferd.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Jan Einar Henriksen (V) er Venstres faste representant i Formannskapet.

Jan Einar Henriksen (V) er Venstres faste representant i Formannskapet.

I denne artikkelen tar vi for oss våre delmål for Kultur og Næring, som forut for valgkampen i 2007 ble definert slik:

 Willy Thorsen (V) er 1. vara til Formannskapet

Willy Thorsen (V) er 1. vara til Formannskapet

RISØR VENSTRE VIL —
• videreutvikle og forsterke kultursatsingen i hele kommunen
• arbeide for et godt kulturskoletilbud for alle
• styrke Risørs posisjon innen turisme og designbasert næringsliv
• arbeide mer aktivt for å øke antall arbeidsplasser

 Dag Jørgen (V) er 2. vara til Formannskapet

Dag Jørgen (V) er 2. vara til Formannskapet

• akseptere samme hyttestørrelse som i våre nabokommuner
• bidra til at Holmen kan bli et "smykke"

Ved kommunevalg i september 2007 fikk Risør Venstre 13,8 % av stemmene som ble avgitt i Risør og det sikret Venstre fire representanter i bystyret. Det takker vi for og håper du som Venstrevelger også vi bli medlem og aktivt bidra til at vi når våre mål i denne og kommende valgperioder.

Vi utfordrer deg også til å gi oss tilbakemelding på hvordan du mener vi ytterligere kan forsterke våre mål for Kultur og Næring. Jan Einar Henriksen (V) er vår faste representant i Formannskapet, som også er nærings-, økonomi- og kulturstyre. Willy Thorsen (V) er 1- vara., Dag Jørgen Hveem (V) er 2. vara og Steinar Gundersen (V) er 3. vara. Ta gjerne direkte kontakt med dem eller noen av

 Steinar Gundersen (V) er 3. vara til Formannskapet

Steinar Gundersen (V) er 3. vara til Formannskapet

våre øvrige politikere eller gi oss en skriftlig tilbakemelding via e-post, gjerne med en begrunnelse på hvorfor og hvordan du mener vi bør jobbe for å nå målene. Ta kontakt her.

Vi har tilsvarende satt fokus også på Skole og Oppvekst samt Miljø og Velferd og vi imøteser også tilbakemeldinger på disse punktene.

Valgresultatet i 2007 førte til at Risør Venstre noe uventet fikk 4 menn i bystyret. Styret i Risør Venstre jobber for å sikre at kjønnsfordelingen blir likelig fordelt i kommende valg, og oppfordrer derfor særlig kvinner til å bli med i det politiske arbeid. Venstre har på Agder mange dyktige og godt skolerte politikere av begge kjønn og vi også bidra til intern opplæring av de nye som ønsker å delta i politisk arbeid for Venstre.

Bli medlem [eksternlink#https://www.venstre.no/skjema/innmelding/]her[/link

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**