Finn Skuland

Nestleder i Marnardal Venstre og representant i Marnardal Kommunestyre og Formannskapet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Finn ble ferdigutdannet lærer i 1962. Fra 1964 til han pensjonerte seg i 1999 jobbet han ved Laudal Skole, først som lærer og siden 1967 som rektor.

I 1964 ble Marnardal Venstre stiftet etter sammenslåing av kommunene Marnardal, Øyslebø og Bjelland. Finn ble leder i lokallaget i 1967 – i en alder av 30 år. Samme år fikk Finn og Marnardal Venstre sin første plass i Marnardal kommunestyret. Denne har han beholdt helt frem til idag – foruten om tiden han var fylkestingspolitiker (1990-2002). Ved siden av sin rektorstilling og politisk engasjement har Finn vært styreformann i museumsinstitusjonen Sjølingstad Uldvarefabrik, Eiken opptreningssenter og Sparebanken Sør – Laudal og Øyslebø.

Finn har en bred politisk erfaring og har engasjert seg i mange interesseområder. Kjernesaker for han opp igjennom årene har vært skole- og kulturpolitikk, samt næringspolitikk.

Idag er Finn nestleder i Marnardal Venstre, representant i Marnardal kommunestyret og formannskapet og første vararepresentant til fylkestinget.

Finn Skuland

Foto: E.Pedersen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**