Kvassheim fikk Rogaland Venstres miljøpris

Tildelingen skjedde på Rogaland Venstres fylkesårsmøte i Stavanger. Gunnar Kvassheim fikk prisen for sitt virke som miljøpolitiker gjennom flere tiår.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Miljøprisen til Gunnar Kvassheim

Foto: Vidar Grundetjern

Hans engasjement spenner fra klassisk naturvern via arbeid for friluftsliv, aksjoner mot atomkraft anlegg som Dounrey og Sellafield og til et utrettelig arbeid for en slagkraftig norsk klimapolitikk.

— Årets prisvinner var en opplagt kandidat, sa Helge Solum Larsen, og la til at noen nevneverdig diskusjon omkring kandidaturet hadde vært unødvendig. — Gunnar Kvassheim er klimaforlikets far, og at han gjennom sin nye jobb i Lyse også i framtiden vil kunne bidra til et fortsatt sterkt klimaengasjement i fylket.

Tildelingen ble møtt med begeistring og stor glede i fylkesårsmøtet, som takket Gunnar Kvassheim for hans innsats med trampeklapp.

Det var en beveget Gunnar Kvassheim som takket for Rogaland Venstres miljøpris, en pris han selv har hatt gleden av å utdele mange ganger. Denne gangen var det avtroppende fylkesleder, Helge Solum Larsen som stod for prisutdelingen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**