Mot samrøre

Arve Cruickshank i Lenvik Venstre går hardt ut mot samrøre mellom næringslivet, pressen og kommunen, og han lover å følge saken videre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


I dagens Troms Folkeblad fyrer han igjen løs. Han mener at Troms Folkeblad og det offentlige ikke burde være med i Profilgruppen, og han mener Per Inge Søreng (KrF) må innse at folk tviler på habiliteten når Søreng som leder av Kontrollutvalget skal se på forholdet mellom partene samtidig som Søreng er leder av Profilgruppen.

I Troms Folkeblad er det noe uenighet mellom redaktøren og klubben, som vil at TF trekker seg ut av Profilgruppen for å være helt uavhengig. Redaktøren sier i lederen i dag at folk har krav på å vite hva skattepengene går til. Spørsmålet er om han hadde gjort det hvis ikke Venstre hadde stått på for å luftet disse forholdene.

Arve Cruickshank kan ikke love ordfører Martin Ness å holde diskusjonen innenfor Rådhusets vegger, slik Ness anmoder om i dagens TF. -Jeg er folkevalgt og ønsker offentlighet om disse forholdene, sier Cruickshank, som opplever at sms-meldingene strømmer inn med støtte for at han stiller kritiske spørsmål om pengebruken og maktspillet i kommunen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**