Vellykket årsmøte i Haugesund Venstre

Veien videre for Venstre var et viktig tema på årsmøtet i Haugesund Venstre den 25. januar.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Helge Solum Larsen, som er innstilt som ny nestleder i Venstre, var gjest på årsmøtet. Han innledet om veien videre for det sosialliberale Venstre.

I sitt innlegg tok Helge utgangspunkt i det svake valgresultatet til Venstre ved stortingsvalget i 2009 og hvorfor det gikk som det gikk. Han poengterte at gode løsninger på viktige spørsmål forankret i Venstres sosialliberale ideologi er veien til vekst for Venstre.

I en politisk resolusjon vedtok årsmøtet at Venstre ønsker en evaluering av kommunens kulturbevilgninger. Venstre vil nå ha svar på hva kommunen får igjen for de tilskuddene som gis, slik at vi kan vurdere om midlene kan brukes på en bedre måte.

Årsmøtet vedtok også en resolusjon om at Venstre vil ha et nytt fengsel på Haugalandet. Her ber Venstre justisministeren om å revurdere beslutningen om å si nei til nytt fengsel her i regionen.

Svein Abrahamsen ble for øvrig gjenvalgt som leder i Haugesund Venstre. Sissel Aakre Bøe ble valgt som nytt styremedlem, mens Turid Espedal og Kolbjørn Kvalevåg Skaubo ble gjenvalgt som styremedlemmer. Ole Kristoffer Lundberg sitter også i styret.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**