Velkommen til årsmøte 13. og 14. februar 2010

Oppland Venstre avholder årsmøte på Thon Hotel, Gjøvik lørdag den 13. og søndag den 14. februar 2010. Odd Einar Dørum gjester årsmøtet. Det er også satt av tid til drøfting av temaet : Bolyst i distriktene .

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


INNKALLING TIL ÅRSMØTE I OPPLAND VENSTRE

Det innkalles til årsmøte i Oppland Venstre for 2010. Møtet finner sted på Thon Hotel, Gjøvik lørdag den 13. og søndag den 14. februar. Møtestart vil bli kl 11:00 på lørdag og avslutningen etter lunsj på søndag.

Odd Einar Dørum vil gjeste årsmøtet og innlede til politisk debatt.

Årsmøtet skal gi innspill til det utredningsarbeidet som p t pågår i Venstres hovedorganisasjon om tema ” Distriktspolitikk “. I tillegg skal årsmøtet behandle vanlige årsmøtesaker og foreta valg av nytt styre, nominasjonsnemnd, utsendinger til landsmøtet m.m.

Oversikt over antall utsendinger som hver kommune har til årsmøtet og fullmaktskjema er sendt til lokallagene.
Program for møtet, saksliste og øvrige sakspapirer vil bli sendt til lokallagene i slutten av januar og lagt ut på www.venstre.no/oppland.

Påmelding må skje innen 4. februar til [email protected] eller til Mikkel Dobloug tlf 40407782 eller til Bjørg S. Lien på tlf 9060156.

Frist for å melde inn saker som ønskes behandlet av årsmøtet er 30. januar.
Politiske uttalelser kan meldes inn helt fram til møtestart, men vi vil gjerne ha de så tidlig at de kan sendes ut til lokallagene før møtet. Sendes til [email protected]

Vel møtt!

Med vennlig hilsen
OPPLAND VENSTRE
Bjørg S. Lien
leder

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**