Arnt Gunnar Tønnessen foreslått som første leder i Agder Venstre

Her er valgnemndas forslag til ledelse i det nye Agder Venstre. Valgnemnda, under ledelse av Astrid Bekkenes, innstiller til fylkesårsmøtet 6.-7. februar på Hotell Utsikten i Kvinesdal. Valgnemnda har intervjua hver enkelt kandidat om mål for Venstre, egne mål, kapasitet og arbeidslyst og legger fram et samla forslag på et lag som skal løfte partiet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Arnt Gunnar Tønnesen

Foto: Jan Kløvstad

Leder:
Arnt Gunnar Tønnessen, Grimstad
47 år, lærerbakgrunn, gründer og medeier i firmaet Moava som er Norges største leverandør av hjemmesider til skoler og barnehager.
Leder av Aust-Agder Venstre og landsstyremedlem i Venstre siden 2009. Opprinnelig fra Farsund.
Tlf 98 20 60 22, [email protected],
Facebook http://www.facebook.com/people/Arnt-Gunnar-Tonnessen/672065428
Twitter: http://twitter.com/arntgt

Nestleder:

Stein Inge Dahn

Foto: Stein Inge Dahn

Stein Inge Dahn, Mandal
52 år, los, medlem av Venstre siden 2000. Styremedlem Mandal Venstre siden 2006. Medlem av valgkamputvalget Vest-Agder Venstre 2009.
Tlf 95 19 05 82, [email protected]
Facebook: http://www.facebook.com/steinid Twitter: https://twitter.com/Losen

Styremedlemmer:

Heidi Foyn Thomassen

Foto: Privat

Heidi Foyn Thomassen, Lillesand
40 år, bor i Høvåg i Aust Agder og ble medlem av Venstre i 2009. Hun har sin yrkesbakgrunn i både offentlig og privat sektor, og har siden 2005 vært daglig leder i Bedrift & Personalpsykologi AS. Utdannet fra Universitetet i Bergen, Handelshøgskolen BI og London School of Economics i fagene psykologi, økonomi og ledelse. I tillegg har hun utdannelse som prosesskonsulent fra Attractor København. Hun interesserer seg for næringslivets vilkår og hvordan vi bygger og ivaretar et velfungerende samfunn får våre og andres barn, der den enkelte opplever meningsfulle og engasjerende liv i gode relasjoner med andre.
Tlf 95 93 74 89, http//:twitter.com/heidifthomassen, eller [email protected]

Anne Margrethe Larsen i Vennesla

Foto: Stein Inge Dahn

Anne Margrethe Larsen
59 år, bor i Flekkeford, stortingsrepresentant fra Vest-Agder 2005-2009, utenrikskomiteen. Hun var tidligere sjefssykepleier ved Flekkefjord sykehus. Senere år har hun undervist i helsefag på videregående skole. Anne Margrethe har vært leder av Vest-Agder Venstre i flere år før hun ble valgt inn på stortinget i 2005. Hun har også erfaring som fylkespolitiker.
Tlf 41 66 56 90, [email protected]

Jan Kenneth Stavenes

Foto: WestFoto

Jan Kenneth Stavenes
33 år, bor i Kristiansand med samboer. Er sykepleier og har nylig fullført masterstudie i ledelse ved UiA. Jobber som soneleder i hjemmesykepleien i Kristiansand siden 2005. Har vært aktiv i Venstre og Unge Venstre siden 1993. Har blant annet vært kommunestyremedlem i Østre Toten kommune og har vært internasjonal leder i Unge Venstres sentralstyre. Politiske interesseområder er liberal ideologi, menneskerettigheter og global utvikling samt helse- og velferdsreform.
Tlf 938 77 113, [email protected]

I tillegg utnevner Unge Venstre og venstrekvinnelaget hver sin styremedlem med varamedlem, og de to gruppelederne i fylkestinga møter fst i fylkesstyret.

Varamedlemer:
1.Anne Midtlien,
58 år, spesialsykepleier, Grimstad. Leder av Venstrekvinnelaget i Aust-Agder
Medlem av styret i Norges Venstrekvinnelag, kommunestyremedlem i Grimstad og medlem av oppvekst-omsorgsutvalget, eldreråd, klientnemda og styringsgruppe for folkehelse
Varamedlem til fylkestinget, styremedlem i Aust-Agder Venstre. Har tidligere vært bygningsrådmedlem, KS-medlem, lokallagsleder, valgkampleder og var 2. kandidat i stortingsvalget 2005.
Tlf 48 15 66 11, [email protected]

2.Eva Kvelland 29 år, Kristiansand fra januar 2010. Bystyrerepresentant i Mandal fra 1999 til januar 2010, sentralstyremedlem, fylkesstyremedlem, styremedlem lokalt og student. Mastergradsstudent i offentlig politikk og ledelse ved UiA. Jeg er inne i min tredje periode og har tidligere vært generalsekretær i Unge Venstre og politisk rådgiver for Lars Sponheim. Jeg sitter også i Venstres Sentralstyre og styret til Sørlandet Sykehus HF.
[email protected] eller 90534452

3. Frode Heimen
36 år, Kristiansand, avdelingsleder kundesupport i Ventelo
Tlf 40 44 77 28 [email protected]
Facebook:
http://www.facebook.com/pages/Frode-Heimen/160583289670
og http://www.facebook.com/heimen
Venstreblogg: http://www.veto.no
Lederblogg: http://www.nevermindthemanager.com

4. Jan Einar Henriksen
59 år, Risør, varaordfører, tredje periode i Risør bystyre, leder av Risør kommunes utsmykningskomité, kommunens representant i Agder Energi eierutvalg og KS, varamedlem til KS landsstyre og har tidligere erfaring fra havnestyre, kontrollutvalg og revisjonsstyre. Arbeidet i en årrekke som valgmedarbeider og sekretær i valgstyre. Leder av Søndeled og Risør Historielag og er levende interessert i å sikre lyd, bilde og det skrevne ord for etterslekten.
Tlf 9743312, [email protected]
5. Helene Falch Fladmark
43 år, Arendal. Leder av Sam Eyde-nettverket for prosessindustrien på Agder. Tidligere samfunnskontakt i TEKNA. Styremedlem i Arendal Venstre, stortingsrepresentant for Oslo mens Odd Einar Dørum var statsråd 1997-2000.
Tlf 48 01 05 32, [email protected]

Opplæringsutval:
Dei foreslåtte medlemene i opplæringsutvalet har tatt instruktørutdanning for Venstreskolen og får som arbeidsoppgåve å arrangere Venstreskolar og anna studiearbeid i partiet både lokalt og regionalt.
Ivar Bergundhaugen, Kristiansand (leiar)
Venstremedlem siden våren 2007 og har vært aktivt med på debatter, møter og arrangementer siden da. Offiser av yrke og jobber som hovedinstruktør innen ledelse og pedagogikk ved Luftforsvarets Befalsskole. Han har også yrkeserfaring både innen medieverden og byggebransjen, og er ivrig og aktiv både som utøver og konsument av kultur og idrett.

Petter N. Toldnæs, Lillesand, kommunikasjonsrådgiver.
Twitter: twitter.com/toldnaes
Facebook: facebook.com/toldnaes
LinkedIn: linkedin.com/in/toldnaes

Line Ø. Mørch,
48 år, Tvedestrand, dyrlege.
Kommunestyre- og formannskapsmedlem i Tvedestrand.Styreleder Friluftsrådet Sør.
Leder Tvedestrand Venstre. Fylkesstyremedlem i Aust-Agder fra ca 2002, fylkesleder 2005-2008.

Ein plass ledig for kvinne som tar venstreskoleutdanning.

Jan Kenneth Stavenes (sjå over), kontakt også til fylkesstyret.

Programnemnd for fylkestingsperioden 2011-2015, to nominasjonsnemnder for fylkestingsvala 2011 og utsendingar til Venstrelandsmøtet i Sarpsborg 16.-18. april 2010 blir også foreslått.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**