En bolig ved havet, midt i Risør!

“Foreløpig er utbyggingsprosjektet inne i en omfattende planleggingsfase der Risør kommune og andre offentlige myndigheter diskuterer planene. Så langt har Risør kommune vært svært positive til planene. Det vil imidlertid ta noe tid å sikre en best mulig utbygging i en by der vernetanken står så sterkt som i Risør. Her er folk veldig opptatt av hvordan byen ser ut, og det er vi som utbyggere også. Vi er derfor fornøyde med at planene får en grundig behandling og at alle får si sin mening” – Sitatet er hentet fra Risør Holmens prosjektethjemmeside.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Planforslag til reguleringsplan for Holmen er til behandling i Risør kommune.

Planforslag til reguleringsplan for Holmen er til behandling i Risør kommune.
Foto: Jan Einar Henriksen

Plansjef Sveinung Jørundland opplyser at planforslaget til reguleringsplan er mottatt og blir nå behandlet i Risør kommune før den politiske behandlingen vil skje i HU for plan, miljø og tekniske tjenester, ventelig i løpet av februar 2010.

Prosjektbeskrivelsen er omfattende og søker har i tillegg til den sedvanlige prosjektbeskrivelse laget egen hjemmeside for prosjektet se link www.risorholmen.no hvor det er lagt ut mye nyttig informasjon, detaljplaner osv.

Det er tydelig at utbygger ønsker å ha en åpen dialog med alle berørte interresenter, og har så langt vi kan se lagt ned utrolig mye arbeid i utforming av prosjektbeskrivelse, planer, uteområder osv., og selv om jeg i dag såvidt har fått sett på utbyggers hjemmeside må jeg erkjenne at jeg ikke har vært borti noe lignende tidligere uttaler varaordfører Jan Einar Henriksen, som gleder seg til den videre politiske behandling av saken.

For Risør kommune er det dessuten svært viktig å ta ned noen av de mange store prosjektene for å lykkes å nå hovedmålsettingen om økt bosetting og økt næringsutvikling i Risør avslutter Henriksen, som håper at det de neste årene blir mange byggekraner å se rundt om i Risør som et synlig tegn på en ny giv for Risør.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**