Hans Antonsen og Eva Kvelland i sentrale Venstreverv

Grimstadordfører Hans Antonsen blir ny sentralstyremedlem i Venstre, og kommunestyremedlem Eva Kvelland fra Mandal blir landsstyremedlem sammen med blant andre Odd Einar Dørum og Abid Q. Raja.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


– Dette gir Agder mulighet for enda større innflytelse i Venstre på landsplan, sier Arendalspolitikerne Anne Tørå Solsvik og Jan Kløvstad, som begge er medlemmer av valgnemnda i Venstre. Det er ikke venta motforslag når innstillinga blir lagt fram på landsmøtet i april.

Hans Antonsen ordførar

Foto: Jan Kløvstad

Hans Antonsen er tidligere statssekretær i Næringsdepartementet, generalsekretær og gruppesekretær i Venstre, leder av prinsipprogramnemnda og fra 2007 ordfører i Grimstad etter et valg der Venstre fikk 16% av stemmene. Mange hadde ønska Antonsen som nestleder i partiet, men selv hadde han sagt seg villig til å være sentralstyremedlem.

Eva Kvelland

Foto: Solveig Nilsen

Eva Kvelland har bakgrunn blant annet som generalsekretær i Unge Venstre, politisk rådgiver i Landbruks- og matdepartementet og flere perioder som folkevalgt i Mandal.
Stortingsrepresentant Trine Skei Grande er som venta foreslått som ny partileder etter Lars Sponheim, og bystyremedlem Helge Solum Larsen fra Stavanger blir ny nestleder. Tidligere ordfører Berit Woie Berg fra Steigen i Nordland er foreslått som sentralstyremedlem. Hun har solide røtter både på Vegårshei og i Arendal.

Se hele innstillinga fra valgnemnda her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**