Solum Larsen foreslått som 1. nestleder i Venstre

Valgkomiteens innstilling er nå klar. Leder i Rogaland Venstre, Helge Solum Larsen er foreslått som ny 1. nestleder, og Trine Skei Grande som ny leder i Venstre. I tillegg Iselin Nybø foreslått som direktevalgt til landsstyret.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Helge Solum Larsen

Foto: Tore Nilsen

Om valget av Solum Larsen som første nestleder sier leder av valgkomiteen, May Britt Vihovde følgende i en pressemelding:

— Solum Larsen er et politisk talent utenom det vanlige. Han har markert seg som en forkjemper for liberale rettigheter, en mer human og rettferdig asylpolitikk og bedre integreringspolitikk.

Helge Solum Larsen har vært medlem av Stavanger bystyre siden 1991, han har vært leder av Unge Venstre og hatt en rekke ulike tillitsverv i Venstre gjennom mange år. For tiden er han leder av Rogaland Venstre og medlem i sentralstyret i Venstre.

— Vi er svært glade for valgkomiteens innstilling, sier Tore Nilsen, organisatorisk nestleder i Rogaland Venstre. — Helge Solum Larsen er en meget god kandidat til vervet han er foreslått til.

— At også politisk nestleder i Rogaland Venstre, Iselin Nybø, forslås som direktevalgt medlem av landsstyret, er svært gledelig. Det viser at vi i Rogaland har dyktige politikere som kan være med å løfte Venstre videre, både nasjonalt og lokalt, avslutter Nilsen.

Iselin Nybø

Foto: Vidar Grundetjern

Iselin Nybø er opprinnelig fra Randaberg, men bor nå i Stavanger. Hun er inne i sin første periode i Stavanger bystyre, men har tidligere representert Venstre i Randaberg. Hun er jurist, og hun har allsidig erfaring fra verv i Unge Venstre og Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**