Vil du bli medlem i Risør Venstre?

Er du en av de 472 som ga Risør Venstre din stemme ved kommunevalget i 2007? I så fall ber vi deg bli bli medlem i Risør Venstre, og bidra til at vi blir bedre i stand til å gjennomføre den politikk du ga oss tillit til å iverksette ved å gi oss din stemme!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Steinar Gundersen

Steinar Gundersen

Med 472 stemmer eller 13,8 % av de avgitte stemmene i Risør, ble Risør Venstre det 3. største partiet etter Arbeiderpartiet og Høyre. Samtidig var Risør Venstre det partiet som fikk størst fremgang med hele 8 % økning, dobling av representanter i bystyret og en

Maria Aspeseter

Maria Aspeseter

Dag Jørgen Hveem (V)

Dag Jørgen Hveem (V)

gjennomgående representasjon i de ulike hovedutvalgene i denne valgperioden.

Risør Venstre har i dag 22 registrerte medlemmer i VO´s medlemsdatabase og det synes vi er lite

Willy Thorsen

Willy Thorsen

sett i forhold til dere 472 som ga oss sin stemme ved siste kommunevalg. Risør

Stian Lund

Stian Lund

Venstre har i hele denne valgperioden jobbet aktivt og har fremmet mange gode forslag for å nå våre mål i forhold til det program vi gikk til valg på, og som vi ønsker å fullføre på en best mulig måte i tiden frem mot neste kommunevalg i 2011.

 Jan Einar Henriksen

Jan Einar Henriksen

Bli medlem.

Marianne Ommundsen

Marianne Ommundsen

Vår oppfordring til hver enkelt av dere (også de som ikke ga Venstre sin stemme ved valget i 2007) er at dere nå også blir medlem i Risør Venstre og derigjennom bidrar til å gjennomføre Venstres politikk. Du avgjør selv hvor aktive du velger å være, men faktum er at vi som enkeltpersoner kan vi ikke utrette mye, men som et team og i fellesskap kan vi utrette ganske mye.

Det er enkelt å bli medlem i Risør Venstre. Du kan melde deg inn via www.risor.www.venstre.no, på e-post til [email protected], pr telefon 97433121, eller du kan ta direkte kontakt med en av våre politikere.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**