Eivind Brenna kan være aktuell som ny nestleder i Venstre

Eivind Brennas navn blir trukket fram når spørsmålet om ny nestleder i Venstre drøftes. Dette er bare spekulasjoner sier Brenna til Oppland Arbeiderblad. Videre understreker han at han har mange spennende verv i dag, som ordfører i Vestre Slidre og som medlem av fylkesting og fylkesutvalg i Oppland. Men hvis partiet ønsker å bruke meg, så stiller jeg meg til disposisjon fortsetter han.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Det var i Dagavisen at fylkesleder i Møre og Romsdal Trond Hansen Riise opplyste at han støttet Brennas kandidatur med følgende begrunnelse : Valgresultatet viste at Venstre tapte mye i distriktene. Det mest vanlige i Norge er å bo i kommuner med 8-9000 innbyggere. Jeg er sikker på at jeg har både Vestlandet og Nord-Norge med meg i vurderingen av at vi trenger en bygdeprofil som er tett på hverdagen i en liten kommune inn i de sentrale styringsorgan i Venstre.

Leder i Oppland Venstre Bjørg S. Lien støtter også Brennas kandidatur som nestleder. Eivind Brenna har et sterkt engasjement for å sikre sterke og levende bygder i framtida og vil være en god distriktspolitisk talsmann for Venstre sier hun. Oppland Venstre har sendt inn forslag om Brenna som ny nestleder til valgkomiteen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**