3,9 %.., glemmer det aldri!

2010 blir et viktig Venstre år!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


0,1 % fra flust med mandater og regjeringsskifte. Jeg mener Trine Skei Grande uttalte like etter valget at Venstre manglet litt over 3000 stemmer for å komme over sperregrensen? Snakk om utur .., og hadde ikke SV, RV(Klassekampen) og AP lagt ut dette strategiske lureriet om at Venstre ønsket samarbeid med FRP, da kunne vi ha fylt opp med miljøvennlig biodiesel og rullet lykkelig rundt om norske Rv.´er..

Venstre Jul Logo

Foto: Venstre

Men verden går videre 2010 vil bli et interessant politisk år. Legger Stoltenberg opp til oljeborring i Lofoten og fortsetter å kjøpe seg CO 2 kvoter utenlands, blir det vel ikke lenge før SV begynner å riste i kammelbarten? Til tross for motsetninger sentralt er det forunderlige dette som skjer lokalt i mindre kommuner. I min hjemkommune Namsos har samarbeidet mellom AP,H,V og KRF fungert meget bra. Varaordfører Nils J. Jørgensen fra Venstre styrer inn viktige saker fra gruppemøtene til kommunestyret og ordfører Morten Stene (AP) fører skuta, – etter min mening, med positiv fremdrift. God jul og godt nytt år!

Link:
SV advarer mot Venstre..

Kommentarer på liberal.no:

6 kommentarer på "3,9 % , glemmer det aldri.."

Sarepta
Det ville jo uansett blitt en regjering uten venstrefolk, men kanskje litt lettere å påvirke en Jens uten damene. Så kan man naturligvis bruke jula til å lure på hva som hadde skjedd hvis utfallet av fisketuren hadde blitt annerledes.
God Jul..
23. December 2009 klokken 18:30 edit

borgersen
Sperregrensen er latterlig og udemokratisk.
24. December 2009 klokken 05:37 edit

Stefan
Rene propagandaen du driver Trana. Det virker for meg som de rene vrangforestillinger. Her kommer skråsikkre konklusjoner uten noen grunn i virkeligheten på rekke og rad.
Først og fremst så viset valgdagsmålingen at velgerne gikk fra Venstre til Høyre og Frp, ikke motsatt. Dessuten burde klassekampen ikke ha et fnugg å gjøre med venstrevelgere. Venstre bommet strategisk i valget, gjennom å bli en garantist for fortsatt sosialistisk styre. Heller Jens enn Jensen over forsidene og løpesedlene i de landsdekkende avisene har en del mer å si for liberale velgere enn Klassekampen.
27. December 2009 klokken 21:15 edit

Stefan
Dessuten er biodrivstoffet som ble skapt av sosialistene ikke lønnsomt i forhold til energibruk. Det går med 1,2 ganger mer energi på å produsere det enn man får ut i følge organisasjonen Zero.
27. December 2009 klokken 21:17 edit

TrygveSAasjord
Jeg er vel i hovedsak enig med stefan her.
Ellers er det vel å si at en nedre grense for Stortinget må det være. At Venstre ikke kom over sperregrensa skyltes nok tilfeldigheter og at valget var et fløy-valg.
27. December 2009 klokken 22:26 edit

niltra
Før Stortingsvalget 2009: Klassekampen sprer løgn!
Ute med rova så lang…
Klassekampen
Venstre og FRP..
30. December 2009 klokken 09:33 edit

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**