Venstre ønsker gamle Bjørn Farmand

Venstre vil sammen med de andre sentrumspartiene at kommunen skal vurdere å bygge nytt rådhus på Bjørn Farmand tomten, nå som riksantikvaren ser ut til å stoppe rådhusprosjektet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Venstre har siden rådhusprosjektet startet opp, ment at Tønsberg kommune skulle vurdere å bygge rådhuset på gamle Bjørn Fardmand tomten. Når dette ikke var politisk mulig, støttet også Venstre det prosjektet som nå er vedtatt.
Venstre mente, og mener, at behovet for et nytt rådhus er stort. Et nytt rådhus vil gi innbyggerne et bedre servicetilbud og de ansatte bedre arbeidsforhold.

Det er viktig å merke seg at rådhuset skal finansieres vis salg av kommunal eigendom (det gamle rådhuset), samt inntekter på utleie av areal i det nye rådhuset.

Nå ser det ut som om Riksantikvaren stopper prosjektet. Venstre mener at vi må parallelt med samtaler med riksantikvaren må se på muligheten til å bygge nytt rådhus på Bjørn Farmand tomten.

Hilmar Flatabø

Foto: Privat

Leder av Tønsberg Venstre Hilmar Flatabø ble sammen med andre sentrumspolitikere intervjuet om saken Les om saken i Tønsberg Blad

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**