125 000 kroner til Meråker

Venstres fylkesråd for kultur, Annikken Kjær Haraldsen, bevilger 125 000 kroner til European Championship 2010 Air Weapon Norway. Rifleklubben Meråker ldrettsgymnas Rifle skal nemlig på vegne av Norges Skytterforbund være arrangør for Europamesterskapene i skyting 10 m luftvåpen i Meråker 2010. 800 utøver fra 40 nasjoner deltar.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Annikken Kjær Haraldsen

Foto: Fotograf Hattrem

-Fylkeskommunen har en innarbeidet praksis med å yte økonomisk støtte til store arrangement i fylket. Dette er spesielt og en sjelden begivenhet her i fylket, nå har både Meråker og Nord- Trøndelag en gyllen anledning til å markedsføre regionen og Meråker videregående skole, sier Haraldsen.

Normalt har disse mesterskapene vært avviklet i Hovedsteder og store byer rundt om i Europa. Det legges nå opp til et arrangement med en helt annen profil hvor Midt Norge, og vinterbygda Meråker vil stå sentralt.

-Aldri tidligere er et internasjonalt Mesterskap i skyting blitt arrangert i Midt Norge, og utbyggingen av Meråker videregående skole med sine anlegg har gjort det mulig for første gang å arrangere et større internasjonalt Mesterskap i Nord-Trøndelag, sier Annikken Kjær Haraldsen.

Les mer om saken på Nord-Trøndelag Fylkeskommune sine nettsider

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**