Valgkomiteen skal innstille på nye tillitsvalgte til årsmøtet og ber om dine innspill

Valgkomiteen i Oslo Venstre har startet sitt arbeid frem mot årsmøtet som skal avholdes 12.-13.februar 2010. Komiteen tar sikte på å avslutte sitt arbeide 11.01.2010.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Det er ønskelig fra valgkomiteen at alle medlemmer i Oslo Venstre kommer med innspill på kandidater til sentrale verv i fylkeslaget de neste to årene. Det skal velges nytt styre i Oslo Venstre, nye direktevalgte til hovedstyret, nye medlemmer i desisjonsnemnd og finansnemnd samt utsendinger til landsmøtet i Venstre. Valgkomiteen ønsker en bred og åpen debatt om kandidater og håper så mange som mulig av våre medlemmer kommer med innspill til oss om kandidater de ønsker skal bekle sentrale verv og posisjoner de neste to årene i Oslo Venstre.

Det orienteres med dette om at valgkomiteen nå består av Bernhard Rudjord (leder), Pål Klouman, Anne Marstein, Martha Hagerup Nilsson og Julianne Ferskaug (Oslo Unge Venstre). 1.vara: Reidar Lerdal, 2.vara: Astrid Seeberg.

Valgkomiteen vil med dette invitere Oslo Venstres medlemmer om å fremme forslag til kandidater på valg/gjenvalg til verv i Oslo Venstre.

Valgkomiteen ber om å få dine innspill så snart som mulig, helst innen 11.12.09.

Vi ber om at forslag sendes til:
Oslo Venstre
v/ Valgkomiteen
Møllergata 16
0179 Oslo
e-post: [email protected]

Eventuelt:
Bernhard Rudjord
telefon: 90 86 49 85
epost: [email protected]

Vennlig hilsen
Oslo Venstres Valgkomite

Bernhard Rudjord /s/
Komitéleder

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**