Et godt styreseminar gjennomført

Styret i Nordland Venstre var 21-22.11 samlet til en intens arbeidsøkt med styrearbeid, strategi og framtidsplaner og mye politikk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


For første gang siden valget var styret i Nordland Venstre fysisk samlet til en intens arbeidsøkt i helgen. På agenden sto mye politikk, med spesiell fokus på kommende fylkesting. Valget ble evaluert, møteplan framover vedtatt, planlegging av årsmøtet startet og arbeids strategier vedtatt. Møtereferat finner du her om en ukes tid.

Styret i Nordland Venstre

Foto: Venstre

Nordland Venstre og Bodø Venstre samarbeider med å etablere et Venstrekontor. I Storgata 30 har vi funnet gode lokaliteter hvor fylkesstyret, fylkesrepresentantene, Bodø Venstre, Unge Venstre og andre Venstrefolk kan benytte til møteaktivitet, arbeidslokaler og oppbevaring av materiell.

Styret i Nordland Venstre og fylkesrepresentantene knytter sterkere arbeidsbånd og ved planleggingen av neste års møteplan har man vedtatt å legge styremøtene/ styreseminar en uke før fylkestingene og styret håper på denne måten i større grad kunne være ressurspersoner for de folkevalgte representantene. Det planlegges også videre statsning på Nord-Norge samarbeid, og det jobbes for å gjennomføre et nytt felles arbeidsseminar for fylkesstyrene i de tre nordlige fylkene.

Venstres hovedorganisasjon har tatt ut to kandidater til kurslederkurs for Venstreskolen trinn 1. Hanne Nora Nilssen og Terje Cruickshank vil bli opplærte kursledere og en viktig ressurs for å gjennomføre mange venstreskoler. Målet må være at vi får sommeren 2011 har gjennomført venstre skoler i alle våre lokallag i Nordland.

Det er et ønske om å få til god dialog mellom lokallagene og fylkestingsgruppen. Derfor inviteres lokallagene nå til å gjennomføre dialogmøter og skolering på stedene fylkestinget avholdes, for 2010 vil det si Fauske, Bodø, Stokmarknes og Mo i Rana.

Fylkesstyre vedtok en uttalelse om biodisel.

Venstre_i_sentrum
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**