Twitter og Facebook er det nye galleriet!

– Kritikken av bystyrerepresentanter som er aktiv på sosiale medier under bystyremøtene er uforståelig. Representantene som twitrer og skriver på Facebook bidrar jo bare til å få bystyredebattene ut til folk, sier bystyrerepresentant Anders Skoglund.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Facebook

– Vi kan alle se at det under store deler av bystyremøtene er lite med tilhørere på galleriet. Sosiale medier er et nytt “galleri” der man kan nå ut til folk som ellers ikke ville ha møtt frem som tilhørere i bystyremøtene.

Bystyrerepresentantene som bruker sosiale medier til å referere bystyredebatten gjør demokratiet og åpenheten en tjeneste og fortjener ikke å bli kalt frekke eller respektløse, fortsetter Skoglund.

– Selvsagt må representantene klare å følge med på debattene og voteringene samtidig som de er aktive på sosiale medier.

Anders Skoglund

Bystyrerepresentanter og medlemmer av byrådet er voksne mennesker som må kunne forventes å opptre med respekt for bystyret selv om pc’en er fremme på pulten under bystyremøtene. Representanter som bruker nettet til fjas og tull bør derimot legge vekk pc’en, avslutter Skoglund.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**