Unge Venstre samlet til landsmøte for kamp for de svakeste

Unge Venstre har avholdt landsmøte i Oslo. – Det er første gang på mange år at så mange var samlet til landsmøte og med fire deltakere fra Østfold har vi rekord i antall delegater, uttaler fylkesleder Per Magnus Finnanger Sandsmark som fortsetter i landsstyret i Unge Venstre. De øvrige deltakerne fra Østfold var Martine Løkke, Signe Kristensen og Atal Faizi.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Per Magnus Finnanger Sandsmark

Foto: Halden Venstre, arkiv

Fylkesleder Per Magnus Finnanger Sandsmark fikk stor applaus og mye oppmerksomhet for sitt innlegg i den generelle politiske debatten. – Unge Venstre ble stifta for å stille kritiske spørsmål om hvordan samfunnet fungerer og spre liberale verdier blant ungdom. Og det er et viktig formål, for den Staten vi har i dag er like irriterende som Gorgon Vaktmester i Pompel og Pilt. Staten vil registrere, regulere, stagnere og med Regjeringas asyl- og flyktningepolitikk også internere, trakasere, separere, segregere menneskene og deres frie vilje, sa han i et flammende innlegg hvor han la vekt på at Unge Venstre må kjempe med menneskene mot systemer for mål- og resultatkåte politikeres skyld.

Hele innlegget hans kan du lese her.

– Jeg er utrolig stolt av at landsmøtet i Unge Venstre vedtok god politikk for barnevernsbarn, som sikrer rettighetene til disse barna. Dette er mennesker som har lite makt i systemene, og trenger all den støtte de kan få. Jeg er veldig fornøyd med at Unge Venstre tørr og vil være en stemme for disse, sier Finnanger Sandsmark videre.

Hele denne uttalelsen kan du lese her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**