Spørsmål om tempo i skolestruktursaka

Troms V er ikke fornøyd med den korte behandlingstida Fylkesrådet legger opp til i skolestruktursaka. Roar Sollied stilte spørsmål om dette ved åpninga av fylkestingssamlinga tirsdag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Roar Sollied (V):
Spørsmål til Fylkesrådet ved Fylkestingets åpning 20 okt 2009

Om behandlingstempo i skolestruktursaka
Fylkestinget er tidligere i år blitt forberedt på sluttbehandling av sak om skolestruktur i desembertinget. Ved komitemøtet 13. oktober ble det fra utdanningsetaten presentert et faktagrunnlag for diskusjon om ny skolestruktur, med konkrete forslag til tiltak som vil bringe økonomien i balanse. Allerede 17. november skal Fylkesrådets faktiske forslag være representantene i hende foran komitebehandling 24. november og sluttbehandling primo desember.

Spørsmål:
Med tanke på de prosessene slike saker krever i og utenfor fylkestinget, hvorfor kommer ikke Fylkesrådets innstilling tidligere?

Svar: (Fullt svar vil finnes på tromsfylke.no)

Roar Sollied kommenterte at med det bakteppet vi har om arbeidsmengden i saka så langt, vil det ikke bli mindre travelt framover, og nå er ansvaret bare veltet over på komiteen. Fylkesrådets faktiske forslag legges fram i midten av november, bare ei uke før komitebehandlinga.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**