1 million kroner til Meråker

Venstres fylkesråd for kultur, Annikken Kjær Haraldsen bevilger 1 million kroner til opprustning av Fagerlivegen som inngår i prosjektetet med nytt Alpinanlegg i Fagerlia i Meråker.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Annikken Kjær Haraldsen

Foto: Fotograf Hattrem

-Alpinanlegget i Fagerlia er sammen med anlegget på Bjørgan i Grong de to store alpinanleggene i fylket som det er viktig å opprettholde og utvikle i forhold til alpinsporten, reiseliv og som element i en næringsutvikling lokalt og regionalt, sier Haraldsen.

Meråker kommune søker i revidert søknad om til sammen 6 mill kr til Bjørbekktrekket, opprusting og utvikling av infrastruktur i Fagerlia. Alpinanlegget i Fagerlia ble i 1982 klassifisert som fylkesanlegg for alpinidrett. Samlet kostnad for prosjektet beløper seg til 19,1 mill kr og det er til nå innvilget 4,3 mill kr i regionale utviklingsmidler. Arbeidet med prosjektet er i en fase der en gjennomgår prosjektet og foretar en kvalitetssikring av dette. De omsøkte arbeidene med alpinanlegget og infrastruktur er ikke igangsatt. -Alpinanlegget i Fagerlia og området er av betydelig regional karakter og Meråker kommune innvilges ytterligere 1 mill kr til utbygging av alpinanlegget og infrastruktur i Fagerlia, avslutter Annikken Kjær Haraldsen.

Her kan du lese mer om saken

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**