Over 100 nye medlemmer!

Etter valget har Venstre opplevd en historisk velgertilstrømning, med over 1600 nye medlemmer på landsbasis etter valget. 106 av disse har kommet i Sør-Trøndelag, noe som er en økning i medlemsmassen på 30%.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Sør-Trøndelag Venstre hadde 380 betalende medlemmer pr. 1. september 2009. Nå er det snart 500!Etter valget er det 106 innmeldinger i Sør-Trøndelag. 96 av disse er kommet i Trondheim.

Jon Gunnes

Foto: Rune Kongsro

– En fantastisk utvikling, sier leder av Sør-Trøndelag Venstre, Jon Gunnes (bildet). – Nesten 30% økning i antall medlemmer etter valget viser at mange vil være med på å vinne neste valg som er kommune- og fylkestingsvalget i 2011. Suksessfaktorene for å vinne et valg er hardt arbeid og mange til å spre det “glade budskap”. Nå er Venstre rustet bedre enn noen gang til å ta fatt på denne jobben, sier Jon Gunnes, som mener slagordet “VENSTRE for fremtiden” bør bli partiets varemerke.

Vil du også melde deg inn? Det kan du gjøre her.

Hva kan jeg bidra med?
1. Du velger først og fremst selv hvor mye du har lyst å engasjere deg. Men som medlem i Venstre har du mange rettigheter. F.eks. har mange lokallag åpne styremøter, dvs at alle medlemmer er velkommen til å delta på møtene. I Trondheim og mange andre lokallag har vi åpne gruppemøter i kommunestyregruppa. Ta kontakt med din lokallagsleder for å få mer info om dette.

2. Gi en liten skjerv til en slunken partikasse. Bruk vår donasjonstjeneste. Alle bidrag mottas med stor takk.

3. Delta på Venstreskolen. På Venstreskolen blir du kjent med Venstres politikk og ideologi, samtidig som du møter andre nyinnmeldte Venstrefolk. Venstreskolen har foreløpig to trinn, trinn 1 arrangeres i Trondheim den 19. oktober (mer info kommer på nett senere, eller så kan du henvende deg til [email protected] for å få vite mer).

4. Delta i den politiske debatten i partiet. Det er på årsmøtene at de store debattene i partiet foregår. Fylkesårsmøtene avholdes i tiden januar og februar, mens lokallagene gjerne har sine årsmøter nå på høsten. Alle medlemmer kan delta på lokallagsårsmøter, mens man må blir valgt som delegat til fylkesårsmøter. Fylkesårmøtene velger også delegater til Venstres landsmøte, som avholdes i april 2010.

Velkommen i partiet!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**