Venstre fortsetter jobben

Et skuffende valgresultat for Venstre er avløst av en enorm medlemstilstrømning og stor vilje til gjenreising av partiet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Siden valgnatten har vi fått nesten 1500 nye medlemmer, over 400 av dem i Oslo, og mange i bydel Østensjø. Dette er personer som ser viktigheten av et sterkt liberalt sentrumsparti, og som vil bidra til å bygge opp Venstre frem mot neste valg.

Vi vil gjerne takke de 20 784 som stemte på oss i Oslo, noe som gav oss 6,4 % av stemmene. Samtidig vil vi minne om at Oslo Venstre fremdeles har Trine Skei Grande på Stortinget, fem representanter i Oslo bystyre og 1 representant i bydelsutvalget i Østensjø. Alle disse, sammen med den økende medlemsmassen, vil fortsette å jobbe for en grønn og åpen by: kjempe for en radikal klimapolitikk, økt satsing på forskning, og en verdig og raus eldreomsorg.

Venstre har fremdeles en nøkkelrolle i Oslo-politikken. Vi vil fortsette å kjøre en ren Venstre-linje i bystyret, med vekslende flertall for vår politikk. Dette betyr Norges mest ambisiøse kolllektivsatsing, et kunnskapsløft for lærerne i Oslo-skolen, målrettede tiltak for de svakeste blant oss, samt aktive grep for å sikre en levende kulturhovedstad.

Dette er hva Venstre handler om frem mot valget i 2011. Bli med på laget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**