Over 1000 nye medlemmer i Venstre

Etter det skuffende valget har det nå kommet en storm med nye medlemmer. -Dette viser at Venstre ikke er nede for telling, men vil bygge seg opp til nye høyder, sier Trond Hansen Riise, formann Møre og Romsdal Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Bli med i Venstre!
16.09.2009 Hundrevis av mennesker har meldt seg inn i Venstre etter valget. De ser behovet for et liberalt grønt parti, som kjemper for miljø, småbedrifter og de som liten eller ingen stemme har. Meld deg inn du også!

Meld deg inn her!

Hvem er vi?
Venstre vil ha et sosialt og liberalt kunnskapssamfunn hvor folk har frihet og mulighet til å skape sin egen vei til det gode liv, og hvor vi tar ansvar for hverandre og for miljøet.

Ved Stortingsvalget i 2009 fikk Venstre en oppslutning på 3,9 prosent og dermed 2 representanter på Stortinget. Lars Sponheim er partiets leder fram til landsmøtet våren 2010.

Venstre fikk 5,9 prosent av stemmene ved lokalvalget i 2007. Vi har mange dyktige folk lokalt som gjør en kjempejobb for den liberale sak.

I de kommende årene er våre kjernesaker å ta skrittet over i lavutslippssamfunnet, å bygge kunnskapssamfunnet og å reformere velferdssamfunnet.

Hvorfor bli med?
Venstre er framfor alt en arena hvor du kan delta i politisk arbeid på et sosialliberalt grunnlag. Det viktigste arbeidet vårt er lokalt, men som medlem i et nasjonalt parti kan du også delta i aktiviteter på fylkes- og nasjonalt nivå.

Du kan f.eks. ta kontakt med fylkesleder for mer info. Du finner oversikt over fylkeslederne her.

Hva forplikter jeg meg til? Må jeg være aktiv?
I Venstre er alle velkommen, og medlemskap medfører ikke forpliktelser, utover å betale medlemskontingenten! Hvor aktiv du ønsker å være er opp til deg selv.

Hvis du ønsker å bli medlem kun for å støtte arbeidet vi gjør, men helst ikke vil være aktiv, er det helt i orden. Flere medlemmer gir oss økt motivasjon og engasjement for arbeidet, og det øker slagkraften vår til kommende valg.

Du kan gjerne ta kontakt med oss (e-post: [email protected]) dersom du ønsker mer informasjon før du avgjør om du vil melde deg inn.

Hjertelig velkommen som medlem i Venstre!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**