Bli med i Norges liberale parti!

Plingfesten fortsetter idag! Sålangt har over 1500 (oppdatert 18.9. kl.16:00) nye medlemmer i Venstre etter valget. infomøte på Bryggerikaia søndag 20.9 kl 18

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Liberal nr. 1 - 2009

Bli med du også! Hjertelig velkommen alle sammen!

Vi har bygd stein på stein i fire år. Det gleder oss veldig at så mange nå ønsker å være med å bygge opp Norges liberale parti. Dersom du blir medlem hos, kan du bli med å påvirke politikken og retningen Venstre tar de neste årene.

Venstre har to flotte stortingsrepresentanter. Trine Skei Grande fra Oslo, og Borghild Tenden i Akershus, en rein kvinnegruppe. Vi skal sloss for at alle som stemte skal bli hørt. Vi må ha en ny offensiv miljøpolitikk, som tar steget over i lavutslippssamfunnet. Venstre skal være en liberal stemme i flyktninge- og asylpolitikken, og Venstre skal snakke om en skole som gir kunnskap og like muligheter.

På fylket har vi råden for samferdsel og to dyktige fylkestingsrepresentaner, Bjørg H. Jenssen og Franziska Wika.

Lokalt er det en endeløs rekke av dyktige Venstre mennesker i vårt fylke.

Hva mener du Venstre bør satse på nå?
Kom på infomøte på Bryggerikaia søndag 20.9 kl 18 for mer info om oss!
Bodø Venstre – for deg som vil påvirke!

Hvorfor bli med?
Venstre er framfor alt en arena hvor du kan delta i politisk arbeid på et sosialliberalt grunnlag. Det viktigste arbeidet vårt er lokalt, men som medlem i et nasjonalt parti kan du også delta i aktiviteter på fylkes- og nasjonalt nivå.

Hva forplikter jeg meg til? Må jeg være aktiv?
I Venstre er alle velkommen, og medlemskap medfører ikke forpliktelser, utover å betale medlemskontingenten! Hvor aktiv du ønsker å være er opp til deg selv.

liberal.no

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**