40 år er nok!

Sist Vestfold hadde en sosialliberal stemme på Stortinget fra vårt fylke var i 1969. I følge en rekke meningsmålinger ligger det an til å bli et utrolig jevnt løp i Vestfold. For fire år siden manglet det under 200 stemmer på et Venstremandat og signalene i år er et like jevnt løp.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

40 år er nok

Dersom du ønsker en framtidsrettet miljøpolitikk, en god offentlig skole hvor læreren må settes i fokus og en velferdsreform som vil flytte ressurser fra staten og spesiallisthelsetjenesten til forebygging, helse og omsorgstjenester der folk bor, – ja da skal du absolutt vurdere Venstre.

Vestfold blir gjerne omtalt som en del av "gullkysten" i Norge. Det er ganske langt fra sannheten. Vestfold er blant fylkene med høyest frafall i videregående skole. Vi får desidert minst midler til regional utvikling i landet sammenlignet med de øvrige fylkene. Vestfoldbyene er ikke med i ordningen med kollektiv belønning, som f.eks. Skien/Porsgrunn eller Fredrikstad/Sarpsborg.

Men Vestfold har alle muligheter! Vi kan få et framtidsrettet næringsliv med fokus på utvikling av alternative energi — og miljøløsninger. Vi må derfor tilrettelegge for skaperevne allerede i grunnskolen.

Vi må bygge opp om en god kommunikasjon mellom de ulike byene i fylket og stikkordet her er en sammenhengende prosjektfinansiert utbygging av en dobbeltsporet jernbane.

Fra Melsomvik

Vi har en fantastisk kyst og skjærgård som vi må ha fokus på å bevare og utvikle til det beste for innbyggere og turister, samtidig som vi må skjøtte dette til beste for våre etterkommere. Derfor ønsker vi i Vestfold Venstre en helhetsplan for Oslofjorden.

Selv er jeg mer enn "tent" på å ta fatt på de oppgavene som Vestfold står overfor. Med min bakgrunn som kommunepolitiker gjennom flere år og fylkespolitiker, har jeg fått et godt innblikk i flere av de utfordringene vårt fylke har, – men også mulighetene.

Venstres moderne og framtidsrettede sentrumspolitikk er noe Vestfoldsamfunnet virkelig kan gjøre seg godt av og videreutvikle vårt fylke til et foregangsfylke innenfor morgendagens miljøløsninger.

40 års fravær er nok! Vær med å gi Vestfold en sosialliberal moderne og framtidsrettet sentrumspolitikk når du tar ditt valg 14. september.

Kåre_fylkesbrosjyre

Godt valg!

Kåre Pettersen
1. kandidat for Venstre ved stortingsvalget i Vestfold

Nedenfor finner du tre ulike videosnutter fra Kåre Pettersen med politisk budskap på noen av Venstres hovedområder.

Video hentet fra YouTube. For full video klikk her.
Video hentet fra YouTube. For full video klikk her.
Video hentet fra YouTube. For full video klikk her.
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**