Hva er viktigst for deg dersom du kan velge?

Hva ville du fokusert på dersom du var politiker i Risør og skulle velge mellom ulike aktiviteter når budsjettet for neste år skal utarbeides? Du har kanskje ikke tenkt så mye på det, men arbeidet med å legge rammene for hva som skal skje i Risør i 2010 starter faktisk nå. Risør Venstre ønsker å ha deg med på laget og håper du vil komme med innspill vi kan jobbe videre med.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

 Risør Venstre ønsker budsjettinnspill fra innbyggere og hytteieiere.

Risør Venstre ønsker budsjettinnspill fra innbyggere og hytteieiere.

Bli med
Vi er heldige som bor i Risør og vi er også heldige som bor i et land med demokratisk valgte representanter som skal ivareta våre felles interesser.

Samtidig er det viktig at vi får flest mulig av våre fastboende, og hytteeiere med i den politiske prosessen. Økt medvirkning i budsjettprosessen er viktig for å få frem de beste forslagene og det nytter jo ikke å klage i ettertid dersom en ikke gidder være med i prosessen underveis.

Kom med innspill
Risør Venstre oppfordrer derfor alle til å komme med innspill til neste års budsjett. Stikkord som skole, miljø og omsorg er tema som burde oppta de fleste Venstrevelgere, og er du i tvil om hva Risør Venstre gikk til valg på i denne perioden er vår valgbrosjyre lett tilgjengelig på vår hjemmeside www.risor.www.venstre.no.

Bli medlem i Risør Venstre her eller send inne dine forslag til budsjett på e-post til [email protected].

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**