Feilinformasjon fra Rødt

Daniel Glaser (Rødt) skriver i et innlegg på AAB´s hjemmeside bl.a. følgende: sitat “Audun Tømmerås (PP) fremmet et forslag om to lærlingplasser, det samme som Jan Einar Henriksen (V) fremmet i formannskapet på vegne av koalisjonen.” sitat slutt.

Dette er direkte feil.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

 Varaordføreren mener Rødt (og forsåvidt også AP) skylder Audun Tømmerås en unnskyldning.

Varaordføreren mener Rødt (og forsåvidt også AP) skylder Audun Tømmerås en unnskyldning.
Foto: Wenche Hageli Henriksen

Useriøst fra Rødt
For det første var det rådmannen som i sin innstilling fremmet forlaget om å ta inn 2 lærlinger i 2009. Undertegnede fremmet følgende tilleggsforslag: sitat “Lærlingeplassene tilbys primært for helsefag” sitat slutt. For det andre har formannskapet ikke behandlet saken. For det tredje så fremmet jeg mitt forslag å vegne av Venstre slik det også klart fremgår av referat og sakspapirene i bystyrets sak 31/09.

Greit nok at Rødt føler behov for å fremheve seg selv, og samtidig sende et helspark til undertegnede. Jeg synes imidlertid det er svært beklagelig når Daniel Glaser på vegne av Rødt er så upresis i sine kommentarer. Det synes jeg kler både Rødt og deg dårlig Daniel, og den politiske troverdighet blir ikke bedre når du sprer slike useriøse påstander.

At en representant fra Rødt i bystyret uttrykker at han blir flau over Audun Tømmerås sitt forslag, som var identisk med rådmannens innstilling til administrasjonsutvalget, syns jeg også er beklagelig, for det viser at Rødt samtidig er flau over rådmann Odd Eldrup Olsens innstilling. Det er jo indirekte en mistillitserklæring mot vår rådmann, men det var kanskje ikke meningen?

Jan Einar Henriksen (V)

Bli medlem i Risør Venstre – klikk her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**