Hør Abid Q. Raja tale i dag

Samtidig med åpningen av Frps landsmøte demonstrerer antrasister og muslimer mot muslimhets i Norge. Abid Raja skal holde appell.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

 Det blir demonstrasjonstog fra Grønland til Stortinget.

Det blir demonstrasjonstog fra Grønland til Stortinget.

– Det har blitt et Norgesmesterskap i å være tøffest og hardest mot innvandrere. Hvis man ikke er det, taper man velgere, slik er stemningen blitt, sier kjendisadvokat og Venstre-politiker Abid Raja til VG Nett.

Raja skal tale i forbindelse med en demonstrasjonen på Grønlands Torg i Oslo i dag. Demonstrasjonen foregår samtidig med at Siv Jensen er på talerstolen på FrPs landsmøte. Raja vil peke på at flere norske politikere står for lite konstruktive innspill i integreingsdebatten.

 Abid Q. Raja er Venstres 2. kandidat i Akershus.

Abid Q. Raja er Venstres 2. kandidat i Akershus.
Foto: Christoffer Biong

– Det gjelder ikke bare Frps utspill om snikislamisering. Det gjelder Østfold Høyres forslag om interneringsleire for asylsøkere, SVs underlivssjekk av alle jenter i Norge, Arild Stokkan Grande som vil ta utviklingshjelpen fra land som ikke tar i mot asylsøkere og Martin Kolbergs utspill om radikal islam.

Sted: Grønland Torg – Stortinget
Tid: fredag 22. mai kl 16.30

Les hele saken her (VG på nett)

Dette sier Abid på sin Facebook-profil
Velkommen skal dere alle være! Jeg er for kritikk, også av muslimer, men jeg er mer opptatt av løsninger. Det må ikke bli slik at vi retter skyts mot hverandre for å virke hardere enn hverandre mot muslimer og innvandrere. det må være mulig å være anstendig og redelig også i den politiske debatten! La kunnskap komme først når vi snakker om de vanskelige tingene, og vi kan la være å spille på fordommer om vi bare vil!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**