Toppkandidatene besøkte Orkdal

Denne uka besøkte både førstekandidat Guri Melby og andrekandidat Erling Moe Orkdal Venstre. Der møtte de et lokallag som var entusiastiske og klar for å drive valgkamp.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Guri Melby på møte i Orkdal Venstre

Guri Melby på møte i Orkdal Venstre
Foto: Lavrans Skuterud

– For oss er det veldig viktig å komme ut i organisasjonen og snakke med folk som bor rundt omkring i fylket. Da får vi tilbakemeldinger på de sakene vi fremmer, og vi får ikke minst kunnskap om de sakene som er viktige i den aktuelle kommunen, sa Melby etter møtet.

Tidligere på dagen hadde Melby besøkt fødeavdelinga ved Orkdal sykehus, og sykehuset ble naturlig nok drøftet også på dette møtet. – Sykehuset er svært viktig både for Orkdal og kommunene rundt, det er et viktig helsetilbud, i tillegg til at det gir viktige kompetansearbeidsplasser til regionen, sa Melby.

I tillegg til å diskutere lokale saker, brukte Melby en del tid på å gå gjennom det nye stortingsvalgsprogrammet. – Vi har blankpusset miljøprofilen, i tillegg til at vi har et tydelig fokus på kunnskap og fornyelse i dette programmet, sa hun.

Erling Moe

Erling Moe
Foto: Lavrans Skuterud

Andrekandidat Erling Moe la vekt på hvor viktig det er å fokusere på våre saker framfor å diskutere regjeringssamarbeid. – Venstre har sagt tydelig i fra om hvem vi ønsker å samarbeide med, og det er basert på hvilke partier vi mener avstanden er overkommelig med tanke på å bli enige om en politisk retning. Vi inngår ikke kompromisser i avgjørende saker, derfor er vi blant annet tydelig på at vi ikke kan være med i en regjering som åpner for oljeboring utenfor Lofoten og Vesterålen, sa han,

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**