Medlemsmøte 12. mai

Venstres førstekandidat i Vestfold, Kåre Pettersen, kommer til Sandefjord tirsdag 12. mai kl 18:00, for å delta på medlemsmøte i Sandefjord Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Medlemsmøtet holdes i Vista Analyses lokaler i Thor Dahls gate 1, men ved fint vær flytter vi oss til Preståsen og holder møtet i friluft.

Vestfold Venstre har gode muligheter til å bli representert på Stortinget etter høstens valg. Dette forutsetter at flest mulig bidrar under mottoet “Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe”.

Vi oppfordrer medlemmene i Sandefjord Venstre til å komme på medlemsmøtet for å bli kjent med Kåre Pettersen, for å fortelle vår førstekandidat hva vi er opptatt av i Sandefjord og for å diskutere hva vi kan gjøre for å vinne valget.

Vestfold Venstre var sist representert på Stortinget fra 1965-1969 ved Borghild Bondevik Haga (bildet under). 40 år uten Vestfoldrepresentasjon er nok, nå vil vi ha Kåre på Tinget !

Borghild Bondevik Haga

Borghild Bondevik Haga

Medlemmer i Sandefjord Venstres valgkamputvalg er Emily Awuor, Oda Bjørvik, Anne Marie Horntvedt og Tor Homleid. Kontakt oss gjerne hvis du ønsker å bidra i valgkampen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**