– Skjelstad har besøkt alle kommuner

Venstres stortingsrepresentant Andre N. Skjelstad var tirsdag 14. april på besøk hos Flatangerordfører Reidar Lindseth. Skjelstad avsluttet dermed sin besøksrunde blant kommunene i fylket. Siden januar har Skjelstad vært på besøk i samtlige kommuner i fylket og har hatt samtaler med kommunenes ordførere.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Reidar Lindseth

Foto: Karl Buchholdt

-Enkelte stortingsrepresentanter holder svært god kontakt med kommunene i Nord-Trøndelag, mens andre representanter ikke viser sitt åsyn. I inneværende periode har kun to representanter fra Nord-Trøndelag vært i Flatanger, sier ordfører Reidar Lindseth. Han mener flere av stortingsrepresentantene burde benyttet seg av denne muligheten. – Det er en stor fordel både for oss som lokalpolitikere og dem som stortingsrepresentanter at de vet hva som rører seg rundt om i fylket, sier Lindseth.

André N. Skjelstad

Foto: Rune Kongsro

-Det er viktig å holde kontakten med hjemfylket, for som stortingsrepresentant er det viktig å ta en ombudsrolle, sier Skjelstad. Skjelstad innledet sin besøksrunde i kommunene 22. januar med besøk hos ordfører Bård Langsåvold i Meråker. Siden har det altså blitt i alt 24 kommunebesøk.

Les mer om Andre N. Skjelstads besøk i din kommune.
Meråker
Stjørdal
Verran
Nærøy
Vikna
Verdal
Namsos
Grong
Mosvik
Fosnes
Høylandet
Namsskogan
Røyrvik
Lierne
Namdalseid
Frosta
Steinkjer
Snåsa
Overhalla
Leksvik
Levanger
Leka
Inderøy
Flatanger

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**